Keväästä asti itänyt toinen koira kuumeilu vaihtui sitten sadasos-sekunnissa tahtoofretin! kuumeiluksi. Huuto

Toisaalta meinaan toisen koiran kouluttaminen, ja muihin elukoihin hyväksyttäminen ei nappaa yhtäänja fretissä on sitten ihan omat "kuka syö ja kenet"kommervenkkinsä. Mamma sanoo nouvei... :D Suhtautuu jopa toiseen koiraan positiivisemmin, mutta äiti ei välttämättä ole pieneläin ihmisiä ollenkaan kissatkin on jo vähän siinä ja siinä.

Lihansyöjä silti tulee olemaan tämän talouden seuraavakin asukas se on varma. Tulee se sitten viikon tai kymmenen vuoden päästä Hymy.Puput, marsut, linnut jne. kuvottaa aika lailla en tiedä miksi ei niissä ole niin paljon eroa omaan ja kissojen ja hanen ruokavalioon. Tuijottavat vaan epäluuloisen näköisinä. Kai se on vaan, että arvostan rohkeita eläimiä esim. arka koira ei nappaa myöskään yhtään (Hanehan ei tunnetusti pelkää mitään muuta kuin uimista ja lampisen markkua :D) Kissatkaan ei meillä oikeen ole sieltä arimmasta päästä: Alma on kaikkeen tottunut isin pieni seikkalija ja siskot tunkevat ensitöikseen kaikkien vierailijoitten syliin.

Sopivaa koira-rotua tai yhdistelmää ei vain löydy vaikka kuinka kaivan. Kaikissa on jtn huonoa. Staffeissakin on HINTA+SAATAVUUS. Fretit alkoivat kiinnostaa välittömästi kun luin niiden olevan lihansyöjiä eikä mitään pää-asiallisia häkissä eläjiä.

Alma ilmeisesti protestoi kaikkea kirjoittamaani. Puree taas käsiä ja koittaa tunkea näppikselle, kun en rapsuta. Kohta kauppaan kattejen ruokaa hakemaan.