Innostuin kovasti, kun löysin netin kätköistä toisten tekemiä pantoja,valjaita ja koirien vaatteita. Tuo synttäri lahjaksi saamani ompelu kone on lojunut tuossa käyttämättömänä saamisesta asti, kun en saa mitään aikaan. Tein kierrätys hengessä rikkinäisestä hihnasta ja pieneksi jääneestä maasto hupparista puoli-kuristavan pannan. Aika susi sanoisin ettei kuvia siitä kovin lähi etäisyydeltä Tukittu Ajattelin käydä katselemassa keskustan kauppoja jos saisin lisää tarvikkeita tähän uuteen harrastukseen vaikka omiakin vaatteita pitäisi korjata.

Hane oli vaihteeksi ihan taulapää eilen päivälenkillä pääsin kävelemään max 3 metriä kerrallaan, kun herra veti taas aivan järkyn paljon. Kuuntelemisestä tietoakaan ja osan matkaa kannoinkin, kun hermot napsahteli jo siihen malliin, kun tuli koiria vastaan ei tosin rähissyt. Turhautumista silti havaittavissa ja paljon. Nyt kävin kurkkarin kanssa aamu-lenkillä hermoja säästääkseni ja meni ihan hyvin varsinkin, kun olin sen verran "myöhään" liikkeellä ettei paljolti muita näkynyt kuin pieniä koululaisia. Oma vointikin on ollut huononemaan päin että tarvitsisin jo apua tuon lenkittämiseen ei tahdo jaksaa yksin.

Teemu vaihteli eilen järjestystä ja siivoili nyt minun "kauneus-pöytä" ja tökötit on makkarissa ja eteisessä on pitkä pöytä. Tuon yksi turha kirjahylly laitettiin eteiseen kenkähyllyksi ei yhtään hullumpi ratkaisu.