Eilen oli taas sellainen legendaarinen pesupäivä Silmänisku Ostin eläinkaupasta viimeksi jotain allergisen kissan/koiran kutinaa lievittävää shampoota. Se oli halpaa+ etiketit venäjäksi ja päälle liimattu tarra josta löytyi jopa suomea. Tuoksui kuitenkin hyvältä joten ajattelin antaa tökötille mahdollisuuden. Pesu järjestyksessä peppi,jore ja hane. Alma ei moisia kaipaa se osaa itsekkin pitää itsensä puhtaana turhaan sitä (ja minua kiduttaa)

Oli tosi mukava huomata se itsekkin se mistä äitikin sanoi: Kissojen turkit ovat tosi pehmeät siis olivat jo ennen pesua varsinkin pepin :) Kissat on nyt syöneet pelkästään almo naturea, kun raksutkin on nyt sitä sorttia. Tänään ostin ihan eläinten pala lihaa kokeeksi. Almon purkit on meinaan aika kalliita syöttää, mutta mitäpä nirso naamojen takia ei tekisi ViatonHuuto Pepin korvat edelleen pieniä rupia täynnä muualta ongelma näytti poistuneen, mutta kappas vaan takajalan juuressa taas reilun kolikon kokoinen hotspotti prkl. Haavapuuteria siihen olen nyt laitellut eilen ja tänään  jos lähtisi paranemaan eikä leviämään. Seuraava kysymys onkin sitten: odotanko vielä vai kiikutanko lekurille vaiko kenties poistetaan ruokavalioista vielä jotain (kala?) Yksi vaihtoehto olisi tietysti barf, mutta menee kyllä nirppojen kanssa liian vaikeeksi ja tämän aivokapasiteetin kanssa myös. Huoh!

Hanella on myös pesun ja (onnistuneen!Cool) furminaattori käsittelyn jäljiltä erittäin nätti turkki. Pellava-öljyä saa herrakin proformance nappulansa kanssa, mutta se ei tunnu vaikuttavan mitenkään erikoisen positiivisesti. On ollut hilseilyä koko kohta  loppuvan litran pöntön ajan. Vatsa hanella kuitenkin pelittää tuolla ruualla hyvin. Uloste on terveen väristä ja sitä ei tule hillittömiä määriä ja ripulia esiintyy vain jos on saanut jotain väärää suuhunsa.

Ylpeys taas emännästä loistaa, kun on saanut ongelma nuorensa harjattua ilman tahtojen taistoa!On se hane sentään kehittyvä yksilö Nauru Kynsien leikkauskin meni viimeksi oikeen extra kivuttomasti.