Ehkä jossain sisimmässäni tiesin, että tähän vielä tullaan. Hane saa tästä lähtien olla ilman nappula nappulaa purkeista ja makkaroista puhumattakaan.

Jatkuvat ripulit ja koiran yleiskunto johtivat päätökseen ja hanen ruokalistalla on nykyisin yrjölän puuroa erilaisilla lisukkeilla. Tähän mennessä mukana sotkuissa on ollut mm. jauhelihaa, naudan mahaa, kananmunaa+ kuoret, lohiöljyä, porkkanaa, valkosipulia,piimää, raejuustoa,pakastevihannes sekoituksia...

Tietenkin sillä periaatteella, että liha raakana puuron joukkoon. Itse puuroa olen keitellyt ja en koe sitä mitenkään vaivalloiseksi kokkailu on lähinnä mukavaa :) ( Ainakin tähän mennessä) Hanen vatsan toiminta on silmin nähden parantunut  löysiä kakkoja ei ole näkynyt. Ruoka myös maistuu paremmin kuin ennen, mutta se nyt oli ihan odotettavissa kun vertaa entiseen enimmäkseen kuivaan nappulaan.

Luulin aikaisemmin, että koirani vatsa ei vain kestä viljaa ja raakaa lihaa samalla aterialla, koska kuiva-nappuloiden kanssa sitä ei voinut koskaan antaa. Seurauksena oli vain ripuli. Ei sinne kuiva muonan joukkoon paljon muutakaan voinut laittaa ilman että se olisi vaikuttanut mitenkään vatsan toimintaan. Kuitenkin puuroon olen saanut huoletta sekoittaa kaikkia noita aikaisemmin luettelemiani ja muutakin eikä se ole mitenkään sekoittanut nuoren herran vatsaa.

Barf kiinnostaa edelleen, mutta näillä eväillä ainakin nyt. Hanen ruokavaliosta löytyy kyllä myös joka aamuinen raakaluu joka saa toistaiseksi riittää kiitos minimaalisen pienen pakastelokeron.